Website ontwikkelingen

Ben jij op zoek naar iemand die een website voor je bouwt of heb je geen tijd om het allemaal te regelen?Dan ben je bij ons op het goede adres ! ArmyHosting heeft een intern team die u ontlast van al deze zorgen !Wij maken van hobby websites tot bedrijfsmatige websites, geen enkele uitdaging is ons te gek !Ben jij nou geïnteresseerd?Kijk dan op ... Lees verder »

19th Nov 2022
Covid-19

Beste klanten,Door alle verhalen én de persconferentie die zojuist is geweest willen wij de maatregelen mededelen die u van ons treft.Om met de deur in huis te vallen, voor u verandert er niets.Dit houdt in dat de klantenservice, de offertes en de bestellingen op dezelfde manier worden afgehandeld zoals u gewend bent.Na het monitoren de afgelopen ... Lees verder »

21st Apr 2020
Valentijnsdag

Omdat het vandaag valentijnsdag is kan je je relatie verrassen door een mooie server te bouwen met allemaal leuke dingen die jullie het afgelopen jaar hebben gedaan !

Onze VPS is nu namelijk voor maar €4,- ! 


14th Feb 2020
Windows Server 2019

Omdat er ontzettend veel vraag is naar Windows Server 2019 zullen wij vanaf maandag hiermee gaan testen.Wij hebben een aantal mensen de toegang gegeven om tot dit bèta programma gebruik te maken.Er veranderd niets voor alle huidige gebruikers die op Windows Server 2012 of 2016 zitten.Waarop wordt er getest?Er wordt getest op performance en ... Lees verder »

8th Jan 2020